Bezoek GRATIS ons development center in Chisinau

Ontdek de mogelijkheden die Nearshoring biedt en de voordelen voor uw bedrijf of specifiek project!

Technosoft desk

Bezoek ons ontwikkelcentrum in Moldavië.

Staat u op het punt van een nieuwe ontwikkeling, moet u een legacy applicatie ombouwen, of heeft u al lange tijd last van een structureel tekort aan goede mensen? Dan overweegt u wellicht om (een deel van) uw ontwikkeling uit te besteden. Een belangrijke stap die goed voorbereid moet worden. Wilt u softwareontwikkeling uitbesteden tegen acceptabele kosten en met de kwaliteit die u ook van uw eigen organisatie verwacht? Dan laten wij u graag kennis maken met onze manier van werken. Zeker in software…

Wat kan mij dit opleveren?

Om zeker te zijn van een goede afloop van de uitbesteding van uw softwareontwikkeling of het professionaliseren van uw testorganisatie, is het van belang om dit eerst goed te analyseren. Hiervoor verrichten wij vaak vooronderzoeken bij bedrijven en instellingen om een beeld te krijgen van wat er voor ligt. Sterker nog; zonder goede analyse vooraf zullen wij niet starten met een ontwikkeltraject. Wij willen namelijk zekerheid hebben over de verwachtingen, de inhoud, manier van werken en wat er van beide partijen verwacht wordt. Alleen op deze wijze kunnen wij de zekerheid bieden die u verwacht.

Wij bieden u een gratis vooronderzoek aan. De beste manier om hiervan te profiteren is een combinatie met een bezoek aan ons kantoor in Moldavië. Hier worden de resultaten van het vooronderzoek uitvoerig gepresenteerd en het kan gecombineerd worden met een daadwerkelijk kick-off van het project. In ons ontwikkelcentrum is alle kennis aanwezig en kunt u profiteren van de ervaring van onze senior ontwikkelaars, software architecten, QA managers en test engineers.

Technosoft software team

Hoe gaat dat in zijn werk?

Allereerst gaan wij met u in gesprek over de casus die u heeft. Past het bij onze dienstverlening en gaat dit werken in een constructie van ontwikkelen en testen op afstand? Als er duidelijke mogelijkheden zijn zullen wij starten met het vooronderzoek. Dit vooronderzoek vindt plaats vanuit ons kantoor in Moldavië. De resultaten van dit onderzoek zullen worden gepresenteerd in Moldavië.

Programma

Dag 1

 • Vlucht vanaf Amsterdam of Düsseldorf, via Wenen, naar Chisinau – Moldavië
 • Aan het einde van de middag aankomst in het moderne hotel, vlak bij het kantoor van Technosoft
 • Een eerste kennismaking met de mensen van Technosoft op kantoor
 • ’s avonds diner in informele setting

Dag 2

 • Ochtendsessie waarin de resultaten van uw vooronderzoek worden gepresenteerd
 • Lunch
 • Middag sessie met presentaties over de verschillende soorten van dienstverlening en de mogelijkheid tot het stellen van vragen of het indienen van cases
 • Avondprogramma met medewerkers van Technosoft en andere deelnemers aan de reis

Dag 3

 • Afsluitende ochtendsessie en aan het einde van de ochtend naar het vliegveld
 • Vlucht terug naar Amsterdam of Düsseldorf. Begin van de avond weer terug

Afhankelijk van de planning en de aanmeldingen zal het bezoek wel of niet met andere bedrijven samen plaats vinden.

Hoe maak ik kans op  een gratis bezoek?

Onder de bedrijven en instellingen die een gratis onderzoek laten uitvoeren, verloten wij een aantal reizen. Wanneer u dus een vooronderzoek laat uitvoeren hoeft u niets te doen en wordt u vanzelf geïnformeerd.

Maak een afspraak met Bart Zwager, commercieel directeur van Technosoft

Wilt u weten hoe u softwareontwikkeling voordelig kunt uitbesteden?

Met een gratis vooronderzoek en kans op een gratis bezoek aan ons development center weet u ZEKER of dit gaat werken.

 • Dit móeten we mededelen:
  Wanneer je op aanvragen drukt ga je akkoord met ons privacy policy.