Detachering

Detachering van de beste software ontwikkelaars”
Wij zoeken de beste senior ontwikkelaars  voor u die op afstand kunt inzetten of bij u op de werkplek.

Technosoft heeft vaste medewerkers die ingezet worden in dedicated ontwikkel teams of zelfstandig werken aan het opleveren van projecten. Naast deze manier van nearshoren van software ontwikkeling en testen, zoeken wij ook geschikt ICT personeel wanneer hier een specifieke vraag naar is. Het gaat hier om detachering van software ontwikkelaars en testers op afstand. Technosoft is full time bezig met het rekruteren van de beste senior software ontwikkelaars en professionele testers. Hiermee kunnen we snel voldoen aan uw vraag naar gekwalificeerd personeel dat op dit moment in Nederland nauwelijks meer te krijgen is. Alle goede software ontwikkelaars zijn immers aan het werk!

Detachering software ontwikkelaars

In de praktijk zien wij steeds meer bedrijven die vanwege uitbreiding hun toevlucht nemen naar freelancers die bij hun op kantoor worden ingezet om tegemoet te komen aan tekort aan capaciteit of kennis. Dit lijkt de enige oplossing om het probleem te lijf te gaan, maar hier is nearshoring een alternatief dat vele voordelen biedt:

 1. Samenwerking binnen een ervaren team
 2. Formalisering communicatie
 3. Integratie van testen / QA
 4. Flexibel inzetbaar
 5. Alle faciliteiten inclusief
 6. Back up bij calamiteiten / continuïteit
 7. Kosten besparing
 8. Sparringpartner op het hoogste niveau
 9. Toegang tot diverse technieken / kennis
 10. Ontzorgen

Wanneer bedrijven de stap nemen naar een uitbesteding via Technosoft, dan ervaren ze de voordelen die dit heeft. Uiteraard mist u wat als het gaat om het frequente contact en de informele overlegstructuur, maar de vraag is of dit altijd goed werkt of dat een strak gestructureerd proces met formele procedures en vastlegging eigenlijk niet beter werkt? In-shore begeleidt u op deze weg van nieuwe samenwerking tussen uw ontwikkelteam en de ontwikkelaars of testers bij ons op locatie.

Op locatie én bij u op kantoor

Om de samenwerking nog beter te maken werken wij ook in een soort hybride manier samen met onze klanten. Dit betekent dat de software ontwikkelaars bij ons op kantoor voor u aan het werk zijn, maar wel periodiek bij u op kantoor komen te werken.
Sinds vorig jaar kunnen wij ook een lead developer vanuit Nederland voor u laten werken.

Wat kost detachering op afstand?

Wellicht bent u bekend met gedetacheerde professionals en de tarieven die hiervoor gevraagd worden. Vanwege de concurrentie en de onzekerheid over hun bezettingsgraad worden hier, begrijpelijkerwijs, hoge tarieven voor gevraagd. Het kan echter ook anders. Detachering op afstand betekent dat u in principe hetzelfde tarief per uur betaald als dat u iemand zelf in dienst zou nemen. In de praktijk houdt dit in dat onze tarieven ongeveer 1/3 zijn van een standaard tarief dat voor een vergelijkbare gedetacheerde wordt gevraagd. U dient wel rekening te houden met extra capaciteit om gedetacheerde te begeleiden, maar dit blijft nog steeds een veel lucratievere optie dan de standaard detachering. Daarnaast garanderen wij dat de inzet over langere tijd beschikbaar is. Over het algemeen is dit met dezelfde persoon en soms wordt er op termijn voor een goede vervanging gezocht, zonder dat u hoeft te betalen voor het inwerktraject.

Als u alle kosten optelt zal u wellicht iets duurder uit komen dan het inzetten van eigen personeel (werken op afstand is iets minder efficient), maar u profiteert wel van alle voordelen van detachering, zoals flexibiliteit, betalen naar daadwerkelijke inzet en het importeren van specifieke kennis en ervaring.

Alleen de beste ontwikkelaars en testers

door onze constante werving op de lokale markten hebben wij contact met de beste mensen in de regio. Het niveau van de mensen van In-shore is zeer hoog en dat trekt ook weer goed mensen aan. Wij hebben de beschikking over toppers op het gebied van:

 • Microsoft technologie (.Net C#, C++, ASP.Net, MVC. Sharepoint. Azure)
 • PHP oplossingen (Symfony, laravel, Wordpress)
 • Ruby on Rails
 • iOS, Android (Swift, objective C, Java, Kotlin)
 • Cross platform App development (Xamarin, Cordova)
 • Advanced Javascript (React, AngulasJS, Backbone, Marionette, Polymer)
 • Screening op basis van uw specificaties
 • Op korte termijn relevante CV's
 • Flexibele contractmodellen
 • Transparante kostenstructuur

Bart Zwager - Commercieel directeur

Het traject begint uiteraard met het goed in kaart brengen wat er verlangd wordt voor wat betreft de kwaliteiten van de persoon of het team. Wanneer we de juiste match hebben gevonden zullen wij de persoon voorstellen. Dit kan via bijvoorbeeld een Skype interview, maar gaat ook wel door middel van een bezoek aan het kantoor van de opdrachtgever of een bezoek aan ons kantoor in Chisinau. Vervolgens wordt er gestart met een eerste periode, waarin ingewerkt kan worden en gekeken kan worden of de match perfect is of niet. Beide partijen spreken af om er alles voor te doen om er een succes van te maken, maar mocht dit toch niet lukken dan vinden wij altijd een bevredigende oplossing. Geen extra kosten of onverwachte voorwaarden, maar een oplossing die beide partijen past.

Is de match compleet, dan wordt er een contract gesloten voor een bepaalde periode.

Wilt u een voorstel?

Wat betekent het inzetten van een gedetacheerde software ontwikkelaar voor mijn organisatie? Wij kunnen u een concreet voorstel doen, waardoor u een eerste idee heeft van de (on)mogelijkheden voor uw organisatie.

Bekijk de ontwikkeling van Technosoft

1977 Vandaag
2001
Start verkoop AxisVM
1983
Registratie merk Technosoft
1984
Start ontwikkeling CAD software
2000
Overname activiteiten door Brunel en vestiging in Deventer
2007
Technosoft Duitsland
2009
Technosoft Moldavië
2015
Technosoft Roemenië
1993
Van DOS naar Windows platform
2014
Introductie 3Muri aardbevingssoftware + eerste KOMO certificering
2013
Start Business unit Quality Assurance & testing
2011
Overstap naar Eurocode software
2012
Start van nearshoring onder de naam In-shore
2006
Technosoft door Brunel verkocht door middel van een Management Buy Out
1998
Projectmanagement software
2016
Start relocation naar NL
2017
Samenvoegen van alle activiteiten onder de naam Technosoft
2018
Technosoft actief in 6 landen