Agile development

Agile ontwikkeling is meer dan een goed proces.
Meer dan alleen een goed proces in software ontwikkeling op basis van Agile systematieken. Maak gebruik van 10 jaar ervaring en ervaren ontwikkel teams.

Agile software ontwikkeling is niet meer weg te denken uit de huidige software development wereld. De grote voordelen die het oplevert hebben zich vaak bewezen. Hier kan gedacht worden aan zaken als het regelmatig opleveren van werkende software, continue streven naar verbetering, ruimte voor het direct betrekken van actuele wensen van gebruikers, grote betrokkenheid van de medewerkers en een overzienbare scope. Agile ontwikkeling is echter meer dan het houden van een daily stand-up en een scrum bord, het is een manier van werken en denken van de deelnemers.

Agile ontwikkeling en outsourcing

Agile ontwikkeling leent zich uitermate goed voor het laten ontwikkelen van software op afstand. Er zijn duidelijke manieren en tijdstippen om te communiceren en het ontwikkelteam krijgt veel zelfstandigheid binnen de sprints. De werkende software kan door middel van demo’s worden beoordeeld en bijgestuurd waar nodig. In combinatie met een goed georganiseerde Quality Assurance en voldoende testcapaciteit wordt softwareontwikkeling op afstand geen onoverkomelijke hindernis. Het kan daadwerkelijk uw uitdagingen op het gebied van capaciteit, flexibiliteit en kostenbeheersing oplossen.

Expert in agile software ontwikkeling.

Technosoft heeft jarenlange ervaring met Agile werken. Niet alleen voor onze eigen ontwikkeling, maar ook voor onze klanten. Wij delen onze kennis graag.. Zo hebben wij al meerdere bedrijven begeleid in de combinatie outsourcing en het Agile software ontwikkelen.

 

  • Wat is agile development?
  • Wat kan agile mijn organisatie opleveren?
  • Hoe pas ik agile toe in combinatie met nearshoring?

Bart Zwager - Commercieel directeur

Veel bedrijven worstelen met het nieuw ontwikkelen van applicaties. Heb ik nog wel voldoende capaciteit, is alle kennis in huis, kan ik overzien waar we aan beginnen? Juist deze vragen vooraf maken het moeilijk om een goed onderbouwde beslissing te nemen. Bij Technosoft zijn we gewend deze vragen te beantwoorden. Met een team van technisch specialist, QA manager en business analist zorgen wij voor een goed voorbereide start van de bouw van uw applicaties. U weet waar u aan begint!

Kennis delen

Wanneer er nog niet zo veel kennis is van agile development, dan zal er extra begeleiding zijn vanuit Technosoft. Wij zorgen voor uitleg van de juiste systematiek, hoe om te gaan met requirements en user stories en geven inzicht in de manier van werken van een agile team. Agile ontwikkelen is meer dan alleen het volgen van een bepaalde methode. Het gaat om de manier van werken van mensen, de communicatie, openheid en het stimuleren van het ontwikkelteam en de individuele deelnemers. Daarnaast vergt het managen in een Agile organisatie ook andere zaken van een leidinggevende. Wij delen graag onze ervaringen op dit gebied.

Wilt u advies over het agile ontwikkelen van uw software?

Wilt u een afspraak maken?

Bekijk de ontwikkeling van Technosoft

1977 Vandaag
2001
Start verkoop AxisVM
1983
Registratie merk Technosoft
1984
Start ontwikkeling CAD software
2000
Overname activiteiten door Brunel en vestiging in Deventer
2007
Technosoft Duitsland
2009
Technosoft Moldavië
2015
Technosoft Roemenië
1993
Van DOS naar Windows platform
2014
Introductie 3Muri aardbevingssoftware + eerste KOMO certificering
2013
Start Business unit Quality Assurance & testing
2011
Overstap naar Eurocode software
2012
Start van nearshoring onder de naam In-shore
2006
Technosoft door Brunel verkocht door middel van een Management Buy Out
1998
Projectmanagement software
2016
Start relocation naar NL
2017
Samenvoegen van alle activiteiten onder de naam Technosoft
2018
Technosoft actief in 6 landen