Mobiele Apps

"Vakkundig bouwen van moderne Apps"
Ervaring in het bouwen van native, cross platform en web Apps. Voor alle soorten smarphones en tablets. Maatwerk App ontwikkeling vanaf design tot aan ontwikkelen, testen en deployment.

Wilt u een App laten maken? Bij Technosoft helpen wij u graag om uw idee om te zetten in een App die doet wat u voor ogen hebt. Onze App ontwikkelaars zijn geen specialisten op het gebied van design, maar de allerbeste als het aankomt op architectuur, technische keuzes, veiligheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van uw App idee. Geen situatie is hetzelfde, dus ook geen oplossing is hetzelfde. Vanwege onze brede kennis van platformen en technieken vinden wij altijd een oplossing die past bij u idee.

Technosoft App developmentApp techniek

Technisch lopen wij uiteraard voorop, met een team ervaren senior App ontwikkelaars en App testers. Waar hem meestal de moeilijkheid in zit is om te weten wat je wil en dat doorvertalen naar een design, functioneel ontwerp en de keuze voor de juiste techniek. Elke situatie vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij specialisten op de meest voorkomende technieken

Technosoft App developmentAdvies App ontwikkelen

Doordat wij gebruik maken van ervaren businessanalisten kunnen wij samen met u kijken naar wat een App uiteindelijk wil zijn en hoe we nu moeten beginnen. De juiste keuzes voor platform, database, templates en OS maken namelijk alle verschil en kunnen de toekomst van de App maken of breken. Als wij er geen vertrouwen in hebben, dan beginnen wij er niet aan!!

Technosoft App developmentApp testen

Het testen van Apps lijkt eenvoudig als deze eerst aan een kleine groep gebruikers op proef wordt gegeven. De praktijk wijst echter anders uit. Naast het testen van ALLE functionaliteiten dienen juist ook de niet-functionele aspecten goed te worden bekeken. Wij hebben ervaring met het testen van Apps en natuurlijk het oplossen van de geconstateerde gebreken.

Technosoft App developmentPrijs – kwaliteit

Wij ontwikkelen al 40 jaar software en hebben onze kennis op het gebied van mobiele applicaties altijd up-to-date. Door onze brede kennis op het gebied van softwareontwikkeling zijn wij als geen ander in staat om technisch ingewikkelde zaken tot een goed eind te brengen. Hiervoor hebben wij de beste mensen in hun vakgebied. Doordat wij echter vanuit ons kantoren in Moldavië en Roemenië werken, zijn wij in staat om de prijs – kwaliteit verhouding op het hoogste niveau te brengen.

  • iOS, Android en cross platform
  • Getest voor alle situaties
  • Optimale prijs/kwaliteit
  • Gratis advies over het bouwen van een App

Bart Zwager - Commercieel directeur

Wat kost het maken van een App?

Deze vraag wordt heel vaak gesteld als men op zoek is naar de mogelijkheden voor het maken van een App. Dat is ook begrijpelijk, aangezien het moeilijk te beoordelen is als je dit nog nooit hebt ervaren. Helaas moet ik deze vraag altijd eerst beantwoorden met een tegenvraag: "hoeveel kost een auto?" Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van veel van dezelfde factoren zoals budget, doelstelling, voor wie is het, wat verwacht u er van etc?

Prijzen voor ontwikkeling kunnen variëren van € 10.000 tot honderdduizenden Euro's. Het is nou eenmaal afhankelijk van vele factoren. Kijk maar eens naar het verschil tussen een Web App die wat algemene informatie verschaft over een bedrijf en de App van Booking.com. Wij helpen bedrijven te onderzoeken wat ze echt willen. In functioneel opzicht, maar vooral ook op het gebied van niet-functionele eisen en zaken als performance, beveiliging en schaalbaarheid. Dit bepaalt vaak een groot deel van de kosten van een App.

Bekijk de ontwikkeling van Technosoft

1977 Vandaag
2001
Start verkoop AxisVM
1983
Registratie merk Technosoft
1984
Start ontwikkeling CAD software
2000
Overname activiteiten door Brunel en vestiging in Deventer
2007
Technosoft Duitsland
2009
Technosoft Moldavië
2015
Technosoft Roemenië
1993
Van DOS naar Windows platform
2014
Introductie 3Muri aardbevingssoftware + eerste KOMO certificering
2013
Start Business unit Quality Assurance & testing
2011
Overstap naar Eurocode software
2012
Start van nearshoring onder de naam In-shore
2006
Technosoft door Brunel verkocht door middel van een Management Buy Out
1998
Projectmanagement software
2016
Start relocation naar NL
2017
Samenvoegen van alle activiteiten onder de naam Technosoft
2018
Technosoft actief in 6 landen