PHP ontwikkeling

"PHP ontwikkeling voor webapplicaties"
 • Symfony
 • Laravel
 • Cake
 • Phalcon

PHP is een scripttaal die voornamelijk gebruikt wordt in Web programmering , met name in samenwerking met software -database zoals MySQL . Deze open source software is zeer geschikt voor verschillende webapplicaties.

Technosoft - phpWaarom kiezen voor PHP?

 • Open source platform.
 • PHP-ontwikkeling is dynamisch en interactief, waardoor buitengewone weboplossingen kunnen worden gecreëerd.
 • PHP is goed te combineren met bijna alle besturingssystemen en databases.
 • Het helpt je webpagina's sneller te laden in vergelijking met andere platformen.
 • De ontwikkel- en hostingkosten zijn relatief laag.
 • PHP-ontwikkelaars zijn relatief goed beschikbaar.

Technosoft - phpPraktijk toepassingen

Wanneer het aankomt op krachtige webapplicaties wordt er vaak gebruik gemaakt van PHP als ontwikkel taal.  Hierbij kan gedacht worden aan mobiele websites, back-end applicaties, webshops etc. Een belangrijk voordeel van PHP is zijn cross-platform karakter , zowel voor programmeurs en voor webgebruikers. Het kan op Unix - gebaseerde servers , waaronder die waarop Apple 's OS X-besturingssysteem , geïnstalleerd worden en zal ook draaien op Microsoft Windows.

Onze senior PHP ontwikkelaars hebben ruime internationale ervaring met het ontwikkelen op basis van PHP of platformen die hierop gebaseerd zijn.

Technosoft - phpErvaren ontwikkelaars, direct beschikbaar

Bij Technosoft werken wij alleen met senior PHP ontwikkelaars. Goed opgeleide mensen die in verschillende projecten, internationaal hun ervaring hebben opgedaan. Op afstand werken vergt extra aandacht voor communicatie. Buiten het feit dat iedereen uiteraard goed Engels spreekt, neemt men met de opgedane ervaring een goede bagage mee om proactief deel te nemen in uw ontwikkeling.

Beschikbare softwareontwikkelaars


Hoe de samenwerking vorm gegeven wordt, dat bepaalt u zelf.  Wij werken zowel op basis van detachering van individuen, project-basis, dedicated teams als met time & material.

Wij hebben meerdere PHP teams die voor verschillende klanten in Nederland en Duitsland werken. Doordat wij meerdere opdrachtgevers hebben met verschillende projecten zijn wij in staat om snel senior PHP developers voor u beschikbaar te hebben. Wanneer u specifieke eisen heeft met betrekking tot kennis, ervaring of bijvoorbeeld branche ervaring, zijn wij in staat om snel nieuwe PHP-ers aan te trekken.

 • De laatste technieken in PHP
 • Snel opschalen in capaciteit
 • Proactief meedenken in oplossingen

Technical lead PHP

Custom PHP ontwikkeling voor webapplicaties

Onze PHP-ontwikkelaars hebben een stabiele achtergrond in de ontwikkeling van zeer veilige, multifunctionele, robuuste en krachtige webapplicaties. We werken met de laatste versies van PHP.

Onze grote PHP-projecten omvatten:

 • eCommerce-oplossingen
 • Enterprise content management systemen
 • Mobiele zorgoplossingen
 • Platforms voor marketingautomatisering
 • Onderwijs, mobiliteit en nog veel meer

Onze PHP-experts hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van databaselagen met Mysql, SQL Server, Postgre-SQL (Pgsql), MongoDB en anderen om 2-tier en 3-tier webapplicaties te creëren.

Onze dagelijkse technische stack bevat applicaties die zijn gebaseerd op PHP met HTML5, JavaScript, AJAX, JQuery, Node.JS, extJS, etc.

Meest gestelde vragen over nearshoring

 • Hoe start je nearshoring op?

  Hoe start je nearshoring op?

  Wanneer er geen ervaring is met nearshoring, offshoring of überhaupt met outsourcing van software ontwikkeling, dan is het vaak lastig om een goed beeld te krijgen wat dit inhoudt. Dan is een goede voorbereiding van groot belang om te kunnen beoordelen of nearshoring wat voor uw organisatie kan betekenen en wat er van u verwacht wordt om het te laten slagen. Wij besteden dan ook veel aandacht aan een goede start van de activiteiten. Het voordeel van zaken doen met een Nederlands bedrijf is dat wij u in de opstartfase uitgebreid begeleiden. Door middel van een goede analyse van uw situatie kunnen wij adviseren wat voor samenwerking voor u het beste zou kunnen zijn.

  Een gestructureerd proces

  De manier waarop projecten (of detacheringen) worden opgestart is van vele factoren afhankelijk die te maken hebben met zaken als
  1. omvang van het werk
  2. ervaring bij de opdrachtgever
  3. aard van de werkzaamheden
  4. eventuele deadlines, risico's en andere randvoorwaarden
  Op basis van een zorgvuldige afweging worden keuzes gemaakt om de onderstaande fasen van het opstarten van een nearshore traject te doorlopen.
  1. Eerste inventarisatie omtrent de inhoud van de vraag en de match tussen opdrachtgever en Technosoft
  2.  Vooronderzoek op basis van vooraf vastgestelde deliverables
  3. Inschattingen, aanpak en offerte
  4. kennismaking en kick off op locatie of bij u op kantoor.
  5. Inrichten van projectorganisatie, ontwikkelomgeving en kwaliteitsbewaking
  6. Eerste sprint.

  Meer weten over het starten met nearshoring?

  In het onderstaande factsheet kunt u meer lezen hoe een samenwerking met Technosoft in zijn werk gaat.   Waarom samenwerken met Technosoft?                
  H
 • Kunnen software ontwikkelaars bij ons op kantoor werken?

  Kunnen software ontwikkelaars bij ons op kantoor werken?

  Ja en nee. Onze softwareontwikkelaars komen regelmatig naar onze opdrachtgevers toe om daar te werken aan lopende projecten of nieuwe projecten op te starten of op te leveren, maar de basis van wat wij doen is gebaseerd op een situatie waarbij de mensen op afstand voor u ontwikkelen. Door jarenlange ervaring, de beste mensen en een zeer strak proces zijn wij in staat om dit zo te organiseren dat u vooral kunt profiteren van de voordelen van nearshoring. Sinds vorig jaar laten wij onze allerbeste mensen ook naar Nederland komen om hier te werken. Zo bieden wij capaciteit van mensen aan die in Nederland eigenlijk niet meer te vinden zijn.  Deze lead developers ondersteunen onze buitenlandse teams en de opdrachtgevers met de lastigste uitdagingen, communicatie, architectuur en specifieke kennis over bijvoorbeeld agile development.    
  K
 • Wat zijn de risico’s van nearshore outsourcing?

  Wat zijn de risico’s van nearshore outsourcing?

  In grote lijnen zijn er een aantal categorieën van risico's te benoemen die wij wel eens horen van organisaties die huiverig zijn om hun softwareontwikkeling uit te besteden.
  1. Betrouwbaarheid van de leverancier
  2. kwaliteit van de opgeleverde software
  3. Behoud van kennis
  4. Verlies van grip op het proces.
  De meeste van deze aspecten zijn ofwel van tevoren goed te onderzoeken en in te schatten, ofwel te beheersen binnen het proces. Goed weten waar je aan begint en vooral ook kennis van de eigen (on)mogelijkheden zorgt voor een proces dat beheersbaar is. Wanneer je goed voorbereid begint aan een nearshoring traject kan je ten volle profiteren van de voordelen die het biedt. Ik dit Whitepaper staat een stappenplan voor wat betreft de voorbereiding voor een traject van nearshoring.  
  W

Bekijk de ontwikkeling van Technosoft

1977 Vandaag
2001
Start verkoop AxisVM
1983
Registratie merk Technosoft
1984
Start ontwikkeling CAD software
2000
Overname activiteiten door Brunel en vestiging in Deventer
2007
Technosoft Duitsland
2009
Technosoft Moldavië
2015
Technosoft Roemenië
1993
Van DOS naar Windows platform
2014
Introductie 3Muri aardbevingssoftware + eerste KOMO certificering
2013
Start Business unit Quality Assurance & testing
2011
Overstap naar Eurocode software
2012
Start van nearshoring onder de naam In-shore
2006
Technosoft door Brunel verkocht door middel van een Management Buy Out
1998
Projectmanagement software
2016
Start relocation naar NL
2017
Samenvoegen van alle activiteiten onder de naam Technosoft
2018
Technosoft actief in 6 landen