Technosoft - Zeker in software...

meer dan 40 jaar ervaring met het testen en ontwikkelen van software in Nederland en diverse Europese locaties.

Technosoft hoofdkantoor

Maatwerk- en standaardsoftware die altijd levert wat u er van verwacht.

Wilt u meer weten over ons team en hoe wij zeker weten dat wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen?

Direct bellen: 0570 682 900

Waar zijn wij goed in?

Technosoft is actief op 3 verschillende vlakken, vanuit 4 locaties in Europa. Bekijk onze activiteiten op het gebied van softwareontwikkeling en testen van software.

Softwareontwikkeling in vele facetten.

Technosoft software development is een softwarebedrijf uit Deventer dat sinds 1977 software ontwikkelt voor professionals. Begonnen met rekensoftware voor constructeurs, is het uitgegroeid tot een bedrijf dat actief is met constructieve software, ontwikkeling van maatwerksoftware en testen van software vanuit verschillende locaties in Europa. Naast de bouwwereld in haar vele facetten, zijn wij actief voor bedrijven in sectoren als gezondheidszorg, bouw, engineering, ICT, logistiek, automotive, agrarische sector en diverse andere.

Support by Technosoft

Technosoft, zeker in software…

Met Technosoft als partner weet u zeker dat u profiteert van uitgebreide ervaring, de beste mensen op hun vakgebied en een organisatie die gericht is op een zekere samenwerking. Jarenlange relaties met onze klanten bewijzen dat. Zeker, omdat..

  • …onze standaard software zorgt voor een berekening die zekerheid biedt. Wij waren niet voor niets de eerste in Nederland die haar software liet certificeren.
  • …u de ontwikkeling van uw software alleen uit handen geeft wanneer u zeker bent van het eindresultaat. Wij zorgen voor het resultaat dat wij afspreken.
  • …het zeker in softwareontwikkeling de vraag is of je kunt vertrouwen op de kwaliteit. Wanneer wij het zelf niet vertrouwen dan beginnen we er niet aan.
  • …na ruim 40 jaar in software ontwikkeling, wij zeker zijn van onze zaak.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier uw gegevens in voor onze nieuwsbrief