Sinds 1977 zeker in software.

Softwareontwikkeling zit in onze genen. Als een van de eerste leveranciers van constructieve rekensoftware in Nederland, zetten we onze decennialange ervaring in om uw software projecten te laten slagen. Of het nu gaat om structural engineering software, ontwikkeling van andere software of om Quality Assurance en testing: op Technosoft kunt u rekenen.

Softwareontwikkeling zit in onze genen. Als een van de eerste leveranciers van constructieve rekensoftware in Nederland, zetten we onze decennialange ervaring in om uw software projecten te laten slagen.

Zeker dat het goed komt!

Ons motto is.. zeker in Software.. Wanneer u onze software gebruikt voor het berekenen van een constructie, wanneer wij u helpen bij het ontwikkelen van uw software en wanneer u ons verantwoordelijk maakt voor de kwaliteit van uw software. Zeker klinkt misschien wat saai, maar er is al genoeg twijfel als het gaat om softwareontwikkeling.

Applicatieontwikkeling proces

Dit proces is gebouwd op de volgende principes:

 1. Gedegen vooronderzoek 
  Hierdoor zijn de uitgangspunten, verwachtingen en het eindresultaat helder.
 2. kwaliteitsborging
  Dit door middel van professionele QA en testing
 3. Uitvoering door senior ontwikkelaars
 4. Transparante ontwikkeling
  Heldere communicatie gedurende het gehele proces.

Op basis van deze uitgangspunten zijn verwachtingen en resultaat helder.

Samenwerking

De te ontwikkelen applicatie bouwen wij samen. U bent verantwoordelijk voor de business, wij zijn verantwoordelijk voor de techniek. U bepaalt zelf welke vorm van samenwerking u kiest. Heeft u behoefte aan een aanvulling op uw eigen team of moeten wij de verantwoordelijkheid volledig op ons nemen? U kunt kiezen uit een project op basis van een vaste prijs, een dedicated team, time & material of detachering op afstand.

Door een gedegen analyse vooraf kunnen we duidelijk zijn over het te verwachten resultaat. Wij werken volgens een Agile methode waardoor alles transparant en volgens planning zal verlopen. Gedurende de ontwikkelingen worden er regelmatig nieuwe status rapportages en inschattingen gemaakt. Op deze manier kunt u continu beslissen over de voortgang en de prioriteiten.

Oplevering en onderhoud

Vanwege de Agile ontwikkelmethodiek is het mogelijk om steeds nieuwe werkende delen van de software op te leveren. Afhankelijk van de situatie zal deze reeds operationeel gebruikt kunnen worden of gefaseerd worden ingevoerd. In combinatie met QA en testen wordt er gezorgd voor het aansluiten van de nieuwe software op de bestaande applicaties en infrastructuur. Wij kunnen zorgen voor een gemakkelijke deployment van de software.

Wanneer de applicatie volledig stabiel is kunt u beroep doen op ons voor het uitvoeren van wijzigingen en (periodiek) onderhoud. Hierover kan een SLA op maat worden afgesloten die rekening houdt met de wensen en eisen van de omgeving waarin de software gebruikt wordt.

Wat heeft u nodig?

 • Web Applicaties
  • Web-Portalen (PHP)
  • Enterprise oplossingen
  • eCommerce oplossingen (NopCommerce)
 • Mobile Apps
  • Native iOS en Android
  • Cross-platform Apps (Xamarin, Cordova)
 • Desktop oplossingen
  • Gerenommeerde Client-Server Systemen op basis van .NE
 • Is uw applicatie geschikt voor outsourcing
 • Haalbaarheidsonderzoek
 • Vergelijk

Wij doen het echt geweldig. You know it, I know it...

Ervaringen van onze klanten

Onze klanten

Technosoft office workplace

Waarom doen anderen het zo slecht?

 • Wat zijn de risico’s van nearshore outsourcing?

  Wat zijn de risico’s van nearshore outsourcing?

  In grote lijnen zijn er een aantal categorieën van risico’s te benoemen die wij wel eens horen van organisaties die huiverig zijn om hun softwareontwikkeling uit te besteden.

  1. Betrouwbaarheid van de leverancier
  2. kwaliteit van de opgeleverde software
  3. Behoud van kennis
  4. Verlies van grip op het proces.

  De meeste van deze aspecten zijn ofwel van tevoren goed te onderzoeken en in te schatten, ofwel te beheersen binnen het proces. Goed weten waar je aan begint en vooral ook kennis van de eigen (on)mogelijkheden zorgt voor een proces dat beheersbaar is. Wanneer je goed voorbereid begint aan een nearshoring traject kan je ten volle profiteren van de voordelen die het biedt.

  Ik dit Whitepaper staat een stappenplan voor wat betreft de voorbereiding voor een traject van nearshoring.

   

  W
 • Kunnen software ontwikkelaars bij ons op kantoor werken?

  Kunnen software ontwikkelaars bij ons op kantoor werken?

  Ja en nee. Onze softwareontwikkelaars komen regelmatig naar onze opdrachtgevers toe om daar te werken aan lopende projecten of nieuwe projecten op te starten of op te leveren, maar de basis van wat wij doen is gebaseerd op een situatie waarbij de mensen op afstand voor u ontwikkelen. Door jarenlange ervaring, de beste mensen en een zeer strak proces zijn wij in staat om dit zo te organiseren dat u vooral kunt profiteren van de voordelen van nearshoring. Sinds vorig jaar laten wij onze allerbeste mensen ook naar Nederland komen om hier te werken. Zo bieden wij capaciteit van mensen aan die in Nederland eigenlijk niet meer te vinden zijn.  Deze lead developers ondersteunen onze buitenlandse teams en de opdrachtgevers met de lastigste uitdagingen, communicatie, architectuur en specifieke kennis over bijvoorbeeld agile development.

   

   

  K
 • Kunnen jullie testers ook zelf testcases maken?

  Kunnen jullie testers ook zelf testcases maken?

  In de meerderheid van de gevallen gebeurt dit inderdaad. Het hangt natuurlijk af van het type samenwerking, maar onze testengineers werken over het algemeen zeer nauw samen met het development team. In deze samenwerking zorgt het testteam voor het aanmaken van de testcases, het testen en het rapporteren van deze resultaten, welke in nauwe samenwerking worden besproken om de ontwikkeling te verbeteren en de kwaliteit te verhogen. Ook wanneer een tester niet in uw organisatie werkzaam is en op afstand werkt is het dus prima mogelijk om het volledige proces van testen, met alle facetten, uit te besteden.

  K
0
+
working for clients
0
%
verloop onder medewerkers
Axilium – Jan Jonquiere
Axilium – Jan Jonquiere

Wij waren op zoek naar een software partner die ons kon ondersteunen bij het vernieuwen en uitbreiden van onze applicatie InvalPool. Niet alleen technische kennis was hier van belang, maar ook een bedrijf dat er voor kan zorgen dat een samenwerking op afstand zeker gaat werken. Technosoft heeft ons vanaf het begin hierin goed begeleid en gezorgd dat het werken op afstand geen drempel is maar een toegevoegde waarde.

Pink + Nelson – Vladan Jankovic
Pink + Nelson – Vladan Jankovic

“In de samenwerking met Technosoft hebben wij het partnership gevonden dat wij zochten. Ik heb het idee dat de mensen het werk niet zien als een opdracht, maar als een missie waar gedrevenheid en bevlogenheid de boventoon voeren.”

testimonial Goodwheel

"Communicatie, daar draait het om. Het staat vast dat na een jaar van samenwerking, men kan vertrouwen op een goede samenwerking en dat als men Technosoft eerder had leren kennen, men zeker al eerder zou hebben samengewerkt."
Goodwheel - Sascha Jürgensen

Header sub page

Technosoft is een Nederlands bedrijf uit Deventer dat al meer dan 40 jaar software ontwikkelt en test. Door een uitgekiende manier van samenwerken zorgen wij dat onze klanten er zeker van zijn dat wij leveren wat er van ons wordt verwacht. Hoe wij dat doen kunt u lezen in ons factsheet  “samenwerken met Technosoft”.

Technosoft desk

Ga eens samenwerken

Wanneer gaat u nu eens samenwerken met Technosoft. Dom als je het niet doet.

Onze praktijkvoorbeelden

"Groene projecten"

Als toonaangevende leverancier van oplossingen in de duurzame energie sector biedt groupXS professionele oplossingen voor data-acquisitie en digitalisering. Deze worden gebruikt in bedrijven van verschillende groottes, van het MKB tot grote bedrijv...

Tobias Hertkorn
DevOps bij groupXS
Domes Village

Domes Village is een serie van vier koepelachtige structuren, elk met een eigen thema, verbonden door hangbruggen en gelegen in het River Park in New Clark City, Filipijnen. Zowel een grootschalige kunst-installatie in de buitenlucht om te bezichtigen, ...

dr.sc. ir Diederick Veenendaal
Summum - Domes Village

"Binnen enkele weken een voormalig projectteam samenbrengen en het team op tijd klaarzetten voor de start van het project - we hebben het gehaald! "

De samenwerking tussen OSRAM en Technosoft omvat een periode van ruim meer dan drie jaar en verschillende met s...

Wolfgang Gottschalk
OSRAM - App ontwikkeling
Maatwerk software voor het onderwijs

Wij waren op zoek naar een software partner die ons kon ondersteunen bij het vernieuwen en uitbreiden van onze applicatie InvalPool. Niet alleen technische kennis was hier van belang, maar ook een bedrijf dat er voor kan zorgen da...

Axilium
Axilium

Technosoft historie

1977 2020
1980
kn;kljnb;lkn;k,m
2001
sccw'wiojfm
2018
vsawspoitj;negk

bekijk de business cases

Softwareontwikkeling PHP - Witteveen+Bos

Technosoft had al eerder projecten voor Witteveen+Bos uitgevoerd, toen er vanuit het kantoor van Witteveen+Bos in Singapore een aanvraag kwam voor ondersteuning bij het ontwikkelen van een PHP applicatie. Het betreft de ontwikkeling van een online platform ...

 • Jaar
  2019
 • Techniek
  PHP
Technosoft Witteveen + Bos

IoT App ontwikkeling voor OSRAM

"Binnen enkele weken een voormalig projectteam samenbrengen en het team op tijd klaarzetten voor de start van het project - we hebben het gehaald! "

De samenwerking tussen OSRAM en Technosoft omvat een periode van ruim meer dan drie jaar en verschill...

 • Project
  2016-2018
 • Techstack
  Xamarin, .NET Core, Bluetooth Low Energy
Technosoft Osram

PHP Symfony applicatie - Axilium InvalPool

Maatwerk software voor het onderwijs

Wij waren op zoek naar een software partner die ons kon ondersteunen bij het vernieuwen en uitbreiden van onze applicatie InvalPool. Niet alleen technische kennis was hier van belang, maar ook een bedrijf dat er voor kan...

 • Jaar
  2018, 2019
 • Techniek
  PHP Symfony